Про ШвейцаріюЩо потрібно зробити туристу в Женеві?

Звісно, в Женеві є багато цікавого, але з чого ж почати та що подивитися? Читайте про це в цій статті.

Автор: Світлана Х.

3 хвилини читання
  • Розмірено і неспішно прогулятися історичним центром міста, його вузькими вуличками, повз ратушу, собори і площі, щоб відчути хоча б частинку Женевського колориту і поринути в його атмосферу.
  • Послухати концерт класичної музики у дворі міської ратуші чи імпровізацію джазового оркестру у парку на березі озера. Перейнятися духом цього міста, його відмінним смаком та елегантністю, дати душі можливість насолодитися високим мистецтвом у чудовому місці.
  • Побуватиме на Великій Регаті на приз Золотого кубка, в якій беруть участь понад п'ятсот суден. Вона проходить щороку у червні. Це чудове, яскраве і дуже мальовниче видовище не може залишити нікого байдужим.
  • Піднятися на оглядовий майданчик північної вежі Кафедрального собору Святого Петра та отримати найкращий ракурс чудового фонтану Же-До, одного з найвищих у Європі. Тут же ви зможете зробити найкращі фотографії міста, яке особливо гарне на заході сонця.
  • І, звичайно ж, побачити найкрасивіший Же-До поблизу, вразитися його могутністю та красою. Щохвилини в повітря злітає понад 7 тисяч літрів води, яка піднімається з озера майже на 150 метрів нагору з величезною швидкістю. Чарівна та велична картина.
  • Звірити точність вашого годинника зі знаменитим квітковим годинником Horloge Fleuri в парку Jardin Anglais. Як і весь швейцарський годинник, він показує час з абсолютною точністю, в чому ви і зможете переконатися.
  • Переплисти Женевське озеро на поромі, помилуватися містом, побачити його чудове відображення у воді. Зупинитися в Парку де ла Перл дю Лак на пікнік, спостерігати за качками і лебедями, що прогулюються, і насолоджуватися видом на гордий і величний Монблан.
  • Далі від історичного центру знайти вуличне кафе та спробувати місцеве фондю, раклет (м'ясо з соліннями), ресті (суміш яєць, м'ясного фаршу та картоплі), замовити чашку гарячого шоколаду та посміхнутися чарівному дню у прекрасній Женеві.
  • Пройтися паралельними вулицями Rue du Marche та Rue du Rhône, на яких розташовані кращі брендові магазини світу, прицінитися до знаменитого швейцарського годинника та витончених ювелірних виробів. Тут також можна зустріти унікальні книгарні з рідкісними факсимильними виданнями. 
  • Сходити на екскурсію до однієї з всесвітніх організацій, відвідати Палац ООН, побувати в Музеї Червоного Хреста, прогулятися Мостом Монблан і побачити 27 прапорів усіх регіонів Швейцарії, що символізують єдність країни. Перейнятися мирним і людинолюбним духом Швейцарії і, можливо, вибрати новий вектор руху вашого життя.

Відповідні тури в Швейцарію

Читайте статті про подорожі в Швейцарію: цікаві місця, поради, та багато іншого.

Більше з цієї категорії

Читайте також інші статті з категорії Про Швейцарію

Отримуйте ексклюзивні ціни